Přeskočit na hlavní obsah

Exekuce CZ, také však: ,,Oddlužení CZ".. ,,ZÁLOHOVÉ VÝŽIVNÉ" .. pokračování shora uvedeného :

ZA ,,DŮSTOJNOU" považuji částku, rovnající se minimálně TAKOVÉMU součtu shora uvedených násobků ,,životního minima", ZE KTERÉHO ,,JSOU" DLUŽNÍCI, DLUŽNICE, KAŽDÝ~KAŽDÁ Z NICH, S TO PLATIT MĚSÍČNÍ SI NÁJEM !!!BYTU!!! (tedy !!!NIKOLI BÝT NA ULICI, NEBO DOSÁHNOUT JEN NA BYDLENÍ NA UBYTOVNĚ HRAZENÉ Z DÁVEK HMOTNÉ NOUZE PŘEDRAŽENÉ, KDE ZA 1 POKOJ NA UBYTOVNĚ ÚŘAD PRÁCE DNES NAPŘÍKLAD ČLOVĚKU V EXEKUCI PLATÍ 9 TISÍC KORUN, JELIKOŽ MU STÁT PROSTŘEDNICTVÍM EXEKUTORŮ ČI INSOLVENČNÍHO SPRÁVCE PONECHÁVÁ MNOHDY JEN cca 7400,-KORUN/CZK ) + ABY MĚLI TITO LIDÉ TAKÉ MĚSÍČNĚ PENÍZE NA DŮSTOJNÉ ŽIVOBYTÍ (ZDRAVÁ STRAVA, ČISTÉ OŠACENÍ, HYGIENA, LÉKY, STOMATOLOGIE, KULTURA, VÝŽIVNÉ A DŮSTOJNÝ ŽIVOT JEJICH DĚTEM). 
~~~
~~~
TAKHLE NE:
V současnosti, a už po čtvrt století, je to tak, že byť je obecně známo, že cca 50% manželství se rozvádí, že mnozí Lidé, páry, ani spolu dlouho do manželství nevstupují, přičemž děti, a vyživovací povinnost k nim mají, s ohledem na počet exekucí v ČR ve výši 4,5milionů, A ,,FAŠISTICKY NÍZKÉ NEZABAVITELNÉ ČÁSTKY" MĚSÍČNĚ Z PŘÍJMŮ" mnohým z těch zpravidla nejčastěji Rádoby robůtků na prachy, vláda.. vlády ČR včetně té současné ,,M.ZemanoBabišince" NEPONECHÁVAJÍ MĚSÍČNĚ MNOHDY ANI TOLIK, ABY SI Z TÉ ČÁSTKY MOHLI ZAPLATIT NÁJEM~BYTŮ.. ABSOLUTNĚ SI VLÁDA, POSLANCI, PŘI USTANOVOVÁNÍ ZÁKONŮ, NEZABAVITELNÉ ČÁSTKY NEDĚLÁ S TÍM STAROST, KDE A ZA CO MAJÍ TI LIDÉ BYDLET DŮSTOJNĚ, Z VÝDĚLKŮ SVÝCH, NE JAKO KRYSY.. KDESI I KOLEM ODPADKOVÝCH KONTEJNERŮ, I V NICH CO CHVÍLI TAKŘKA NALOŽENÝCH JAK JE AKTUÁLNĚ PO cca ČTVRT STOLETÍ V ČESKU, V PRAZE, ZVYKEM.. STANDARDEM. 
JAK BY MOHLI MÍT TITO LIDÉ MOŽNOST TEDY NORMÁLNĚ OFICIÁLNĚ, PRACOVAT ?? PODNIKAT ? A TAK SAMOZŘEJMĚ NEMAJÍ ANI NA VÝŽIVNÉ SVÝM DĚTEM. Aby toho nebylo málo pomlouvají pak tyto své oběti, že neplatí výživné, NENÁVISTNĚ, A USTANOVUJÍ I PRO EXEKUČNÍ, NORMY, RÁDOBY ZÁKONY i RÁDOBY TYTO OBĚTI SVÉ KRIMINALIZUJÍC i tak ZVANÝM ,,zákonem": 
TAKHLE NE!!! VLÁDO,VLÁDY ČR!!!

!!! TAKHLE NE !!! 

~~~

Jana Maláčová navrhuje navýšení částky ,,životního minima" na 4990,-KORUN(CZK) jak říká. Já ale ani takovou částku životního minima nepovažuji s ohledem na potřeby člověka za důstojnou.

Nutno je si uvědomovat, že nezabavitelná částka, pokud jí jsou Lidé postižení, ať už exekučně, nebo vstupem do ,,oddlužení", je v takových případech jediným měsíčním příjmem těchto Lidí. Jelikož obvykle nedosáhnou na dávky státní sociální podpory typu ,,příspěvek na bydlení" (byť premiér ČR současný Andrej Babiš , jak jsem se dozvěděl, a což je s podivem, se mylně domnívá, že ANO) . Tedy, přesněji.. nárok TEORETICKY sice mají, ale PRAKTICKY NA PŘÍSPĚVEK NA BYDLENÍ NEDOSÁHNOU, JELIKOŽ ČÁSTKY Z PŘÍJMŮ, ZABAVENÝCH EXEKUTORY INSOLVENČNÍMI SPRÁVCI ( těmito ,,byznysmeny") SE NEODEČÍTAJÍ při výpočtu výše nároku na dávky státní sociální podpory ,,příspěvek na bydlení". ,,České i ROZHLASOVO", ,,České i TELEVIZNO".. Tedy úřady práce při výpočtech nároků či nenároků na poskytnutí tohoto příspěvku (neplést si s ,,doplatkem na bydlení) mají oficiálně TEORETICKY za to že žadatelé, žadatelky ty ZABAVENÉ JIM PENÍZE MAJÍ. Končí na ulici coby bezdomovci, a jakákoli jim pak pomoc v podobě jedině možné poskytnutí dávky dávek hmotné nouze, tedy příspěvek na živobytí s doplatkem na bydlení jsou součtem násobně vyšší, nežli když by bývali mohli na základě shora zde uvedených principů pracovat..zaměstnáním či svobodně podnikáním, i při eventuálním čerpání příspěvků na bydlení, aby nekončili na ulici.

Chodili JSTE, poslanci, poslankyně, senátoři, senátorky, Andreji Babiši, Miloši Zemane, do škol. Honosíte se tituly.. tedy základní aritmetiku prvního stupně základní školy byste měli 
mít ,,V MALÍČKU". JAK JE TEDY MOŽNÉ, ŽE NIC Z TOHO, O ČEM ZDE PÍŠI, 31 LET PO SAMETOVÉ REVOLUCI 

NEFUNGUJE ??!!

Patriku Nachere, hele, máš nadejchanou patku svou, určitě se Ti i líbí při prohlížení a nadhazování si jí před zrcadlem, ALE : !!!VYPADNI, ,,TY SKETO" ČESKÉMU LIDU, TY HANBO OBORU FINANČNÍHO PORADENSTVÍ, 

Z POLITIKY !!! 

Janu Farskému POSÍLÁM zde s díky za jeho DOBROSRDEČNÉ, SMYSLUPLNÉ, Oprávněně, opodstatněné snahy v uvedeném tématu vůči Lidu "Můj SRDEČNÝ POZDRAV". 

Dále jsem ZAZNAMENAL FAŠISTICKOU VŮČI NIM průpovídku někoho z poslanců o tom, že ti, jímž je vyplácena za jejich práci pouze minimální mzda, pokud chtějí požádat, pokud zažádají, soud o vstup do ,,oddlužení", což je jejich občanské právo, MAJÍ predikovaně ??!,,NEPOCTIVÝ ÚMYSL"??! 

Jak je vůbec možné, že poslanci, poslankyně, senátoři, senátorky, Miloš Zeman s nimi souhlasně, nejednou, v 21 století ,,po Kristu" a vedle Něho, dnes, mají, takovéto a obdobné FAŠISTICKÉ SMÝŠLENÍ směrem KU:
BLIŽNÍM SVÝM ???
~~
**Jesus of Nazareth*, 
*nyní z Prahy **Jiří**
~~~




Populární příspěvky z tohoto blogu